Duizenden producten van over de hele wereld!
Over ons

Over ons

Zam Zam, sinds 1995 dé versmarkt van Leiden, inmiddels uitgegroeid tot een wereldwinkel. Met een breed en divers assortiment zijn wij van alle markten thuis. Verse en ambachtelijke producten, maar ook van goede kwaliteit en geleverd met klantvriendelijkheid. Dit alles uiteraard tegen voordelige prijzen. Wij ontvangen u graag in één van onze winkels.

Het vlees wordt dagelijks vers aangeleverd door onze lokale boeren uit Leiden en omstreken, verser kan niet. Dat ziet u en dat proeft u! Naast een halal garantie beschikken wij over een breed assortiment vleessoorten. Onze vakkundige slagers adviseren u graag bij het voorbereiden van uw gerecht.

Onze inkopers van de groenten- en fruitafdeling gaan elke ochtend vroeg uit de veren om de verse groente en het beste fruit in te kopen. Kwaliteit gegarandeerd en altijd scherp geprijsd!

Op onze delicatesse- en kruidenafdeling beleeft u een ware smaaksensatie. Hier komen alle werelddelen bij elkaar. Van Spaanse tapas tot Oosterse Mezzes. Van verse ingevlogen Marokkaanse munt tot geurige kruiden uit het verre oosten. Met onze producten komt elk gerecht tot zijn ware recht!

Immers, hier begint dé bron van smaak